cara cepat hamil

Subtitle

Cara Cepat Hamil

Cara Cepat Hamil

Sawetara opsi liyane sing kudu nambah kemungkinan kanggo njaluk cepet cara ngandhut, malah luwih cepet, bakal charting. Saiki charting liya, njupuk suhu, priksa sampeyan cervix, supaya cathetan ing duwe sesambungan karo tengkuk mucus. Sampeyan uga bisa nulis mudhun Panjenengan pratandha saka ovulation pain, bali pain, susu pain, lan siji sing bisa nunjukaké nyedhak ovulation iku liyane. (Waca liyane ing-ambane bab kabeh pratandha saka ovulation lan carane mriksa posisi cervix lan duwe sesambungan karo tengkuk mucus.) Sampeyan uga bisa duwe test saliva, sing bisa Pick munggah ing farmasi lokal uga semen analisis test ing ngarep. Cantik kelangan, Sapa? Charting Panjenengan dasar suhu awak saben esuk badhe mbuktekaken dadi cara Fantastic duwe rekaman dhewe pribadi ovulation siklus, supaya sampeyan bisa miwiti kanggo antisipasi nalika sampeyan khusus arep ovulate. Oalah, charting & temping pilihan free, nalika njupuk OPKs utawa tuku ovulation monitor bisa dadi dicokot luwih larang. 

Tambahan sing opsi liyane kanggo wanita. Ana nomer loro resep lan liwat tambahan counter ing pasar sing bisa bantuan wong wadon kang awak kanggo nambah kesuburan. Sing paling umum diwènèhaké kesuburan tamba Clomid, kang mbantu ngrangsang ovulation. Liwat counter tambahan uga opsi, kanggo aturan hormon Panjenengan, bantuan ngrangsang ovulation, lan bantuan ndawakake Panjenengan luteal phase - kabeh iku perlu sing perlu kelakon supaya sampeyan entuk pembuahan. Saka pilihan saka jeneng account kaya ConceiveEasy liwat vitamins counter utawa mineral kaya B6 utawa Vitex, priksa karo panyedhiya kesehatan care pisanan kanggo ndeleng pilihan paling apik kanggo sampeyan. 

Opsi sing saperangan wis bebarengan cara cepat hamil 
, sampeyan bakal posisi seksual. Ya, posisi seksual. Sampeyan duwe akeh pilihan kayata doggy style, misionaris, lan sisih dening sisih, nanging ora kabeh posisi sing digawé witjaksono yen sampeyan pengin njaluk ngandhut. Posisi paling apik kanggo pasangan nyoba nyusun bakal salah siji doggy-style utawa misionaris karo hips rada munggah pangkat. Loro-lorone ngidini kanggo seng nembus tuwa, kanggo mesthekake yen sperma wis disimpen minangka cedhak endhog bisa. Nanging, manawa ora mundhakaken hips kakehan amarga banjur sampeyan bisa nembus ing cervix ing kabeh. Supaya ati-ati karo siji. Nanging mbudidaya sing ana gawe piala ing gravitasi sethitik kanggo sperma nemokake sawijining cara kanggo endhog Panjenengan. Lan uga, sawise sanggama, iku mung ndadekake pangertèn sing apik kanggo tetep sepi lay kanggo 5-10 menit, Mungkin ing ndhuwur guling cilik utawa tedheng, lan ngidini jumlah maksimum wektu kanggo sperma kanggo nemokake sawijining tandha - sadurunge njupuk munggah menyang jedhing utawa njupuk mate, etc 


Banjur kang pungkasan iku wong khusus. Supaya wong kelangan sperma! Ora ana udan panas, ora tubs panas, ora laptop panas ing puteran, ora rasukan tiyang istri super nyaman, ora numpak mancal a. Apa sing bakal nambah anget ing wilayah tempik bakal murah Panjenengan count sperma lan motility. Ing Kajaba iku, maringi pitutur partner ora duwe jinis karo sampeyan kanggo 3-5 dina sadurunge ovulation, kanggo njamin cekap sperma sing dibangun kanggo mesthekake maksimum kasempatan saka angen-angen. 

Ing dina iki lan umur, iku dadi tanpa matur sing nggawe sehat owahan gaya urip punika ingkang paling penting nalika sampeyan lagi ing dalan kanggo angen-angen. Nyetop udud, mungkasi ngombé, lan pass ing grande latte. Akeh wanita ditolak lewat amba saka kafein, nanging akeh wong bakal nemokake abang andhap asor ing intake kafein mbuktekaken ngedongkrak ageng kanggo kesuburan. Ana uga umum misconceptions babagan carane bobot mengaruhi Panjenengan kesuburan. Yen nyoba kanggo njaluk ngandhut, amarga bobot bener utawa kabotan rada luwih saka kang banget ceking. Riset wis ditampilake saklawasé rong saprotelon saka wanita sing padha underweight nalika berjuang karo subur rada kabotan bener muncul kanggo ngedongkrak kesuburan.

Berita kesehatan liane ono ingkene http://tipsbidan.com